Google Translate is vernieuwd!

Google Translate is vernieuwd!

Toen we de eerste versie van Google Translate voor Android gelanceerd in januari 2010, waren we enthousiast over het komende jaar. Voor de eerste keer, waren we brengen de mogelijkheden ondersteund op Google Translate-achtige machine translation, romanisering van de niet-Romeinse scripts en vertalingen gesproken-het Android-platform. We hebben ook aangeboden voice input om u te laten spreken, het woord of de zin die u wilde te vertalen in plaats van deze in te typen, en SMS-vertaling, zodat je zou kunnen vertalen SMS-berichten naar u verzonden in een vreemde taal.

Vandaag zijn we verfrissende Vertalen voor Android met een aantal updates te maken van de app makkelijker om te interageren met. Onder andere verbeteringen, hebben we gezorgd voor een betere dropdown menu om de talen die u wilt vertalen van en naar een betere input vak en schonere pictogrammen en lay-out te selecteren.

We willen ook laat je in op een experimentele functie die nog in de vroegste stadia-gesprek te voeren. Dit is een nieuwe interface van Google Translate, dat is geoptimaliseerd zodat u vloeiend communiceren met een nabijgelegen persoon in een andere taal. Je hebt misschien gezien een vroege demo een paar maanden geleden, en vandaag kun je proberen het zelf op je Android toestel.

Momenteel kunt u alleen gebruik maken van gesprek te voeren bij het vertalen tussen Engels en Spaans. In gesprek te voeren, drukt u op de microfoon voor uw taal en begint te praten. Google Translate vertaalt uw toespraak en leest de vertaling hardop. Uw gesprekspartner kan dan reageren in hun eigen taal, en je zult de vertaling gesproken naar u terug te horen. Omdat deze technologie is nog in alpha, kan factoren zoals regionale accenten, achtergrondlawaai of snelle spraak maken het moeilijk om te begrijpen wat je zegt. Zelfs met deze beperkingen, we enthousiast over de belofte voor de toekomst van deze technologie te kunnen om mensen te helpen komen verschillende talen.

Zoals Android-apparaten hebben verspreid over de hele wereld, hebben we gezien Vertalen voor Android gebruikte allemaal voorbij. De meerderheid van onze gebruik komt nu van buiten de Verenigde Staten, en we hebben gezien dagelijks gebruik van meer dan 150 landen, van Maleisië naar Mexico Mozambique. Het is echt de moeite waard voor ons om te zien hoe dit nieuwe platform helpt ons breken taalbarrières over de hele wereld.

(Ontdek de goede zin! Voor Google Translate is het Nederlands een taal te ver, zoals blijkt uit dit persbericht van Google, 12-1-2011: dit is de ongecorrigeerde tekst, uit het Engels vertaald met Google Translate)

Deel:

Geef een antwoord