Verkeerd verbonden

Verkeerd verbonden

Geachte RAMSES Shaffy,

Herkent u de angst van het open maken van uw post en rekeningen? Komt er vandaag wel of geen deurwaarder aan de deur? Staat er nog voldoende saldo op mijn rekening tijdens het pinnen? Dit is een angst waar veel mensen dagelijks mee leven, en misschien u ook wel. U hoeft zich hier absoluut niet voor te schamen, want tegenwoordig kom je al heel snel in de problemen met al die bedrijven die je van alles aan proberen te smeren.

Ook problemen door schulden, een echtscheiding of misschien een (persoonlijk) faillissement is iets wat u nou eenmaal overkomt. Hiervoor hoeft u zich niet te schamen. ACE Beheer heeft de expertise en ervaring in huis om u echt daadwerkelijk te helpen, de medewerkers zijn gespecialiseerd in hulpverlening en zorgen ervoor dat u weer kunt leven, lachen en genieten.

Onze hulpverleners begrijpen dat iedere situatie anders is en maken samen met u een grondige analyse om vervolgens een plan van aanpak te maken. Samen hebben ze één missie: een nieuw zorgeloos begin voor u! Niet alleen voor uzelf, maar ook voor gezin en familie.

Zet die eerste belangrijke stap nu snel en ze nemen direct contact met u op voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek, waarin ze de mogelijkheden bespreken en een afspraak maken om samen met u te werken aan een nieuwe toekomst. Dit gesprek is uw eerste stap naar een nieuw leven zonder financiële zorgen.

Start nu uw nieuwe leven, geen angst meer bij het openen van uw post, niet langer bang dat u de melding “Geen Saldo” ziet na het pinnen.

Ook als u geen problemen heeft maar wel moeite heeft uw budget te beheren kan ACE beheer u helpen.

Aan mij (nou ja, aan ene Ramses Shaffy die kennelijk eenzelfde e-mailadres heeft als ik) gerichte direct mail.

Deel:

Geef een reactie